Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) - Kenyataan Tawaran NO PF (SH) 41/17

Kenyataan Tawaran NO PF (SH) 41/17

 

tender2


LEMBAGA KEMAJUAN TANAH PERSEKUTUAN

(FELDA)

NOTIS SEBUT HARGA TAWARAN NO. PF(SH)41/17

Tawaran Sebut Harga adalah dipelawa kepada Pembekal-Pembekal yang berdaftar dengan FELDA melalui SistemInformasi Kontraktor (E-Ikof) dan yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) dalam bidang bekalan dalam atau sub bidang pendaftaran yang berkelayakan dan berpengalaman untuk memasuki Sebut Harga bagi kerja-kerja berikut:-

TAJUK            :                                                 MEMBEKAL DAN MENGHANTAR BAHAN MEMBAJA         BAGI PROJEK GEDUNG MAKANAN NEGARA , FELDA SUNGAI TENGI SELATAN 44010 KUALA KUBU BAHARU, SELANGOR DARUL EHSAN.

SYARAT PENDAFTARAN:                KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYISA (MOF) – BIDANG 070101

                                                                Baja Dan Nutrien Tumbuhan (Organik/Bukan Organik).

               

HARGA BORANG SENASKAH:       RM159.00 TERMASUK 6% GST

BAYARAN DOKUMEN SEBUT HARGA HENDAKLAH DIBUAT HANYA DALAM BENTUK DRAF BANK ATAU KIRIMAN WANG ATAS NAMA FELDA. (BAYARAN INI TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN)

Keutamaan diberi kepada pembeli yang merupakan pengedar sah produk keluaran Ag – tech Leading Soulation

Dokumen Sebut Harga boleh dibeli di Kaunter Jualan Tender, Tingkat 32, Menara FELDA, Platinum Park, N0.11 Persiaran KLCC, 50088 Kuala Lumpur pada waktu pejabat bermula 10 Ogos 2017(KHAMIS).

Dokumen hanya dijual kepada pembekal yang menunjukkan Sijil Asal Pendaftaran beserta satu salinan sijil-sijil tersebut yang masih sah tempohnya. Dokumen yang lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat bermateri ke dalam Peti Tender di alamat :-

PENGARAH BESAR FELDA

MENARA FELDA, PLATINUM PARK

KAUNTER JUALAN TENDER, TINGKAT 32,

NO.11, PERSIARAN KLCC

54000 KUALA LUMPUR

Dokumen   Sebut Harga hendaklah dimasukkan ke dalam Peti  Tender sebelum   atau   pada 21 OGOS 2017 jam 12.00 Tengahari. TENDER YANG LEWAT DARI TARIKH DAN MASA DITETAPKAN TIDAK AKAN DILAYAN.

TOP